Vårpaket i samarbete med Impecta!

För att fira att våren äntligen börjar visa sig här och där har i samarbete med Impecta satt ihop ett vårpaket med ett startkit kranhinkar, riktigt bra trädgårdshandskar och spenatfröpåse ”Viking” som är en härdig sort som går att odla större delen av året! 200 st paket finns här, 840 kr – först till kvarn!

Handske Fogelsta är en snygg och mycket smidig allroundhandske som står emot fukt. Den har en bakhand av räfflad syntet och gummerad struktur i innerhanden som ger ett extra bra grepp. Design Impecta.

Spenatsorten ’Viking’, Spinacia oleracea, får stora, mörkgröna blad. Den är lämplig för odling under hela säsongen, går sent i blom och är bra resistent mot bladmögel. Den kan användas färsk, kokt eller stuvad och är bra för infrysning.
Viking sås direkt på friland när jorden reder sig. Vattna jorden före sådd och håll fuktigt under grotiden. Sås i omgångar för tillgång hela säsongen men gör ett uppehåll i juli då plantan lättare går i stock. Bladen skördas efterhand. Kan även höstsås för tidig vårskörd.

Glad vår allihopa!!

/Malin på Bokashi.se

2 reaktioner på ”Vårpaket i samarbete med Impecta!”

  1. Hej!
    Jag är intresserad av startpaketet det står om. Hur hittar jag det? När jag klickar på ”här” så får jag till svar att sidan inte finns.
    Vänliga hälsningar
    Eva Lundin

  2. Hej! Vårpaketet tog slut! Du kan köpa det vanliga startpaketet med två kranhinkar och 1 kg strö + lite tillbehör för 840 kr om du vill. Vänliga hälsningar Malin på Bokashi.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.